Trgujte CFD-ovima na opcije uz Plus500

Kupi (Call) i prodaj (Put) opcije na Njemačka 30, naftu i Facebook dostupne su za trgovanje s polugom. Trgujte na volatilnost s našim CFD-ovima s fleksibilnim opcijama.

Zeleni kvadrat s 'Kupi' i strelicom prema gore; crveni kvadrat s 'Prodaj' i strelicom prema dolje; tečajevi i linije trenda u pozadini

Plus500CY Ltd je izdavatelj dostupnih financijskih proizvoda na ovoj web stranici. Plus500CY Ltd je reguliran od strane Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu. (Broj licence 250/14).

Trgujte opcijama s polugom

Trgujte CFD-ovima na opcije s polugom do 1:5 . Možete započeti s malim iznosom od 700 kn kako biste postigli učinak kapitala od 3.500 kn !

Pogledajte naše opcije

Koristite naše alate za upravljanje rizikom

Za upravljanje rizikom, namjestite upozorenja o cijeni i zaustavljanja, poput Zaustavljanja gubitka i Pomičnog zaustavljanja. Za potpuno izbjegavanje podbačaja, koristite naše Zajamčeno zaustavljanje i pozicija će biti zatvorena po točno onom tečaju koji definirate.

Jednostavno upravljanje računom

Brz i jednostavan proces uplate sredstava putem bankovnog računa, kreditne kartice, PayPal ili Skrill. Razni alati za upravljanje Vašim novčanim i trgovačkim aktivnostima, uključujući besplatnu uslugu obavijesti.

  • Plus500 svoje usluge uglavnom naplaćuje kroz prodajnu/kupovnu cjenovnu razliku.
Dva mobitela prikazuju Plus500 trgovačku platformu.

Zašto Plus500?

Jednostavna i intuitivna platforma

Konkurentne cjenovne razlike

Bez provizija

Ovlašten i reguliran

Online podrška 24/7

Često Postavljana Pitanja

Podrška 24/7
Trebate pomoć?
Podrška 24/7